Poloniex & KuCoin om liquiditeit en meer te delen in een nieuw partnerschap

Quick take:

    • Poloniex en KuCoin hebben de vorming van een strategisch partnerschap aangekondigd
    • De twee uitwisselingen zijn gericht op het gezamenlijk verbeteren van de crypto-industrie
    • Dit zal gebeuren door gezamenlijke inspanningen op het gebied van O & D, het delen van liquiditeiten, PoS en PoW mining pools, promotie van de markt en andere inspanningen

De twee uitwisselingen van Poloniex en KuCoin hebben een strategisch partnerschap aangekondigd dat erop gericht is de hele crypto-verse ten goede te komen. Volgens de aankondiging van KuCoin zullen de twee beurzen samenwerken in het onderzoek en de ontwikkeling van de handelstechnologie en de liquiditeit van de aandelenmarkt. Verder zullen ze samenwerken in productverbeteringen, PoS en PoW mining pools en andere verkenningen.

KuCoin heeft een strategische samenwerking met Poloniex. KuCoin en Poloniex zullen de handen ineenslaan bij de handel in technologisch onderzoek en ontwikkeling, het delen van liquiditeiten, product iteraties, PoS en PoW mining pools, en andere industriële verkenningen. De twee partijen zullen gezamenlijk de markt promoten, waardoor de bestaande markt zal overgaan naar een incrementele markt.

Tegelijkertijd zullen de twee partijen ook gezamenlijk investeren in onderzoek naar derivaten en de bijbehorende motortechnologie, en zullen zij een gezamenlijk onderzoeksinstituut oprichten om nieuwe industriële mogelijkheden te verkennen.

Het team van Poloniex deed ook de aankondiging via de volgende tweet.

De eerste van wat de toekomst in petto heeft

Het partnerschap tussen twee crypto-exchange zwaargewichten zou een voorbode kunnen zijn van soortgelijke toekomstige stappen van andere prominente beurzen. Men hoeft alleen maar te kijken naar de snelle groei van DeFi in de laatste maanden juni, juli en augustus, om de snelle groei van de crypto-industrie en de noodzaak om met de tijd mee te evolueren te doorgronden. Nog maar enkele dagen geleden kreeg de crypto-uitwisseling van Kraken een bankcharter in de VS: het eerste voor eender welk digitaal activabedrijf.

Bovendien zijn overheden over de hele wereld eindelijk aan het opwarmen tot digitale activa en bereiden ze een of andere vorm van regulering voor in hun rechtsgebied. Een dergelijk partnerschap tussen KuCoin en Poloniex zou beide partijen ten goede komen in de zin dat zij gezamenlijk kunnen onderhandelen en/of aanbevelingen op het gebied van regelgeving kunnen uitvoeren en zo de sector vooruithelpen.

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.