Hva sier verdens beste Bitcoin-investorer bak lukkede dører?

Bitcoins raske institusjonalisering har løftet mange øyenbryn, over hele verden. I tillegg til dette har det også økt interessen og investeringen til institusjonelle investorer, familiekontorer og HODL-bølger fra detaljhandel. I den siste episoden av Pomp Podcast tar Raoul Pal oss til samtaler som skjedde bak lukkede dører mellom makrogutter fra 90-tallet. Barrieren for oppføring i Bitcoin var relativt lav tilbake før den historiske oksekjøringen i 2017, og det endret landskapet til kryptovalutaer og verdensøkonomien slik vi kjenner den.

Den viktigste driveren til Bitcoins prisdiagram, dens volatilitet har ført til denne raske økningen i Bitcoin markedsverdi. Raoul var teknisk analytiker, på grunn av at kartmønstre som det trekantede kilemønsteret på Bitcoin-diagrammet mer enn volatilitet førte til at han investerte over 50% av sine likvide kontanter i Bitcoin. Benevnelsen for høyere avkastning tok ham hele veien, og dette var før prisrallyet startet. I motsetning til maksimalister eller Bitcoin-talsmenn, tok handelsmenn og investorer som identifiserer seg som makrogutter store risikoer på Bitcoin med sine likvide kontanter.

Bak dørene har nesten alle en personlig tildeling i Bitcoin. Dan Moorehead, Novogratz og alle andre inkludert. En hel generasjon makroinvestorer som vokste opp sammen, gikk fra en handel til den neste og økte eksponeringen mot Bitcoin, uavhengig av posisjonen den var i, i løpet av markedssyklusene. Disse investorene kjøpte Bitcoin til $ 8000, og de kjøpte den på sin forrige ATH. De store makroaktørene identifiserte Bitcoin som en enorm innflytelse på en enorm mengde kapital.

I en tid da de fleste Hedge Fund-forvalterne led av uorden om lav volatilitet som gjorde mer skade enn godt for porteføljens ytelse, henvendte seg til Bitcoin for sin høye volatilitet og høyere avkastning. „Et parallelt univers“ av Bitcoin eksisterte for de i makro og de store spekulantene. Dette forklarer den raske institusjonaliseringen og den økende markedsverdien, nettverksmomentet og volatiliteten i Bitcoin. Grayscale Bitcoin Trust med sitt Bitcoin Trust Fund som speiler Bitcoins ytelse, er en slik institusjonell aktør, og fører an med systematiske Bitcoin-kjøp hver uke.

Hva sier verdens beste Bitcoin-investorer bak lukkede dører?

Akkumuleringen over $ 18 000 har fortsatt, og denne beregningen har drevet etterspørselen etter Bitcoin konsekvent siden prisen krysset $ 10000 i juli 2020. Pre-Bullrun og den pågående prisoppgangen har ført til flere samtaler og påfølgende dialog om videre integrering av Bitcoin i verdensøkonomi. Lukkede dørsamtaler er klare for detaljhandlere siden det er lite tegn på FUD denne gangen. Markedssyklusen kan muligens hoppe over en fase hvis Bitcoin stenger over $ 20000 i 2020.