Geld op Chain Extends DeFi op Bitcoin met New Liquidity Mining

Money on Chain heeft de volgende stap gezet om de tools voor decentrale financiering naar de Bitcoin-blokketen te brengen met de lancering van een liquiditeitsmijnprogramma voor BTC-gebruikers. Het platform zal Bitcoin-houders stimuleren om hun BTC om te zetten in BPro-munten door regelmatige uitbetalingen aan te bieden in de vorm van Money on Chain’s self-titled MoC-munten.

Money on Chain: Gedecentraliseerde financiering voor de Bitcoin-blokketen

Money on Chain is een startup met een blokketen die zich richt op het brengen van DeFi naar Bitcoin door gebruik te maken van BTC’s tweedelaagse Turing-complete sidechain, RSK, om ’s werelds eerste cryptocurrency na te laten met dezelfde slimme contractmogelijkheden als Ethereum.

De nieuwe MoC-token is een aanvulling op een bestaande reeks DeFi-producten die compatibel zijn met Crypto Bull, waaronder de Bitcoin-collateralized stablecoin die bekend staat als Dollar On Chain (DoC). Het BPro-muntstuk genereert al passieve inkomsten in de vorm van vergoedingen van handelaren die het ‚Money on Chain‘-platform gebruiken, en geeft handelaren recht op een gratis hefboomwerking in hun Bitcoin-handel – gesteund door de houders van het DoC-muntstuk.

Het MoC Liquidity Mining programma begon op 7 december, met 14.000 tokens die in eerste instantie onder BPro-houders werden verdeeld. Houders van de nieuwe token krijgen inspraak in het verloop van het MoC-programma, waarbij de gebruikers van het DeFi-platform governance-rechten krijgen.

De Bitcoin DeFi-producten van Chain zijn gedecentraliseerd en niet-bewaarbaar, wat betekent dat gebruikers hun privé-sleutels niet hoeven op te geven om deel te nemen aan leveraged trading. Money on Chain’s mede-oprichter Manuel Ferrari zei dat het brengen van DeFi-producten naar Bitcoin-houders een prioriteit was. Ferrari zei:

„Bij het ontwerpen van Money on Chain, hebben we speciale aandacht gegeven aan bitcoin houders. Als zodanig hebben we verschillende stimulansen geïmplementeerd om het aantrekkelijker te maken voor gebruikers om hun onderpand bij te dragen aan het Money on Chain-ecosysteem“.

Ethereum-Heavy DeFi Spreads aan Bitcoin…

De DeFi-explosie in 2020 heeft een van de grootste trends in de blokkerkettingruimte neergeslagen, met als gevolg dat in minder dan 12 maanden iets minder dan 15 miljard dollar aan verschillende DeFi-toepassingen is opgesloten.

Tot nu toe was het merendeel van de activiteiten van DeFi uitsluitend gebaseerd op Ethereum (ETH), dat het concept van Turing-complete blokketen-slimme contracten pionierde. De aantrekkingskracht van DeFi heeft misschien alleen al in 2020 bijgedragen tot de stijging van de waarde van ETH met 350%, maar deze marktdominantie heeft ook zijn schaduwzijden gehad. De transactiekosten voor Ethereum bereikten een recordhoogte in de zomer van 2020, toen gebruikers zich haastten om deel te nemen aan de rendementssensatie van de landbouw die wordt gevoed door decentrale toepassingen (dApps) zoals Uniswap.

De drang om Bitcoin te gebruiken in de dApps die DeFi bevat, heeft al voor miljarden dollars aan BTC ‚gewikkeld‘ en gebruikt op verschillende Ethereum dApps.