Ethereum DeFi Munten Rally na Intense Drop, BNB stijgt met 5%.

De misstap in de BTC- en ETH-markten ging op dinsdag verder, gedreven door een slechte openstelling van de legitieme markten zoals goud en olie. De leidende crypto gleed kortstondig onder $10K uit, terwijl de ETH-prijs lager werd geduwd. Integendeel, de hoogste ETH-gebaseerde DeFi-munten begonnen aan een gezond herstel na een ernstige downtrend van 30-50% voor de meest prominente altcoins in de afgelopen week.

Onder de top gainers in DeFi is Aave (LEND), die de afgelopen 24 uur met meer dan 15% steeg. Het LEND/USD-paar handelt op 0,6473 dollar tijdens de perstijd.

Andere munten die zijn gestuiterd zijn Compound, Yearn.finance, Ren, en ThorChain.

DeFi-munten profiteren van de toegenomen adoptie in China

De huidige rally van de meeste DeFi-munten zou in verband kunnen worden gebracht met de toenemende belangstelling voor gedecentraliseerde financiering onder Chinese burgers.

Op sep 2 benadrukte crypto-liefhebber Cole Kennelly dat het aantal WeChat-zoekopdrachten voor DeFi een recordhoogte had bereikt.

Hij vond bijna een miljoen unieke zoekopdrachten voor de Engelse term „DeFi“, wat suggereert dat de groei ervan in China begint.

Andere factoren kunnen ook van invloed zijn op de DeFi rally, volgens de oprichter van Mechanism Capital, Andrew Kang.

Hij gaf onlangs commentaar op de langetermijntrend van de DeFi-sector, wat suggereert dat slim geld de ruimte in begint te druppelen.

„Slim geld begint de ruimte in te druppelen, met veel perifeer geld dat in potentie in de toekomst kan binnenstromen. De ontwikkeling van DeFi raakt een buigpunt“, tweet Kang.

Echter, volgens Jacob Franek, de oprichter van analytische firma Coin Metrics, kan deze indrukwekkende groei van korte duur zijn.

In een recente blogpost betoogde Franek dat buitensporige transactiekosten op ETH een grens kunnen stellen aan de mate waarin DeFi-munten zich kunnen verzamelen.

BNB Prijs stijgt met 5%

Terwijl de rest van de crypto en de aandelenmarkten ineenstorten, wint de Binance-munt (BNB) aan kracht.

Volgens CoinMarketCap, is de achtste grootste munt boven de $22.80 weerstand aangezien het naar $24.00 duwt.

Op het moment van schrijven is het BNBUSD-paar ongeveer 5% hoger dan $23,55. De volgende belangrijke weerstand staat op $25.00, waarboven de BNB-prijs een nieuwe meerwekelijkse high in de buurt van $25.60 zou kunnen proberen.

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.